Εντομοαπωθητικά spray απεντόμωση απολύμανση χώρων

Εντομοαπωθητικά spray απεντόμωση απολύμανση χώρωνΤο μεγάλο πρόβλημα των εντόμων και κατ΄επέκταση των μικροβίων που φέρουν μαζί τους, αλλά και αυτή καθ’ αυτή η ενοχλητική παρουσία τους, είναι θέματα αντιμετωπίσιμα. Όχι όμως από τον καθένα. Οι τρόποι αντιμετώπισης είναι πολλοί και διάφοροι. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να γεμίσει το χώρο με DDT και να μη μείνει τίποτα. Κυριολεκτικά τίποτα όμως!!!

Πολλοί άνθρωποι, κυρίως επαγγελματίες, όταν βλέπουν ότι με κάποιες ήπιες μεθόδους δε μπορούν να επέμβουν αποτελεσματικά στο πρόβλημα, κάτω από το φόβο των ελέγχων των υγειονομικών υπηρεσιών, αλλά κυρίως κάτω από το φόβο των λοιμώξεων και της απώλειας πελατείας, καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους αντιμετώπισης, φτάνοντας στο άλλο άκρο καθιστώντας το περιβάλλον τοξικό, όχι μόνο για τα μικρόβια και τα έντομα, αλλά και για τους ίδιους.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ατόμων, όπου επάνω στην απελπισία τους, αφού δε μπορούσαν να απαλλάξουν τον επαγγελματικό τους χώρο από τα έντομα, αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν πολύ ‘βαριά’ εντομοκτόνα, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν οι ίδιοι, να μολυνθούν τα υλικά παρασκευής προϊόντων, να προκαλέσουν αναπνευστικά ή δερματικά προβλήματα στους εαυτούς τους και στους πελάτες τους, κλπ.

Είναι βέβαιο πως ο βαθμός επικινδυνότητας που αφορά την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων, είναι πολύ μεγάλος, όπως είναι και πολλοί οι αόρατοι κίνδυνοι που ελλοχεύουν όταν κάποιος προχωρά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Επειδή τα περισσότερα απολυμαντικά, καθαριστικά και εντομοκτόνα, είναι αλλεργιογόνα, πτητικά, καρκινογόνα και δηλητηριώδη ως ένα βαθμό, η επιλογή τους και ο τρόπος εφαρμογής, πρέπει πάντα να γίνεται από έμπειρους και ειδικούς, γιατί ο κίνδυνος κρύβεται παντού, ακόμα και εκεί που δεν τον περιμένουμε.

Υπάρχουν εντομοκτόνα, εντομοαπωθητικά, και απολυμαντικά, που είναι μη τοξικά, ουδέτερα για το περιβάλλον, υποαλλεργικά και άρα απολύτως ασφαλή. Όμως για λόγους τιμής ανταγωνιστικότητας και δυσκολίας στην εφαρμογή τους, δεν συνιστώνται και δεν προωθούνται από τις εταιρείες του χώρου.

Πολλοί προκειμένου να κάνουν μια φθηνότερη προσφορά, αλλά και για να τελειώσουν με την εφαρμογή σε σύντομο χρόνο (άρα και με χαμηλό κόστος), προτιμούν να εφαρμόζουν υλικά εντελώς ακατάλληλα, έως και επικίνδυνα. Η επιλογή της σωστής εταιρίας, είναι το Α και το Ω για την επιτυχή και χωρίς προβλήματα λειτουργία του επαγγελματικού σας χώρου και πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και έρευνα, αν δε θέλετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων!!!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα εντομοκτόνα τα εντομοαπωθητικά και τις απολυμάνσεις από εδώ

Βασικές κατηγορίες 

Εντομοαπωθητικά Spray

Η εταιρία μας διαθέτει μια πλήρη γκάμα εντομοαπωθητικών, που αφορά φυσικά όλες τις κατηγορίες εντόμων (σφήκες, μύγες, μέλισσες, κουνούπια, κ.α), που εφαρμόζονται με συσκευή αυτόματου ψεκασμού, (Dispenser) η οποία λειτουργεί αυτόνομα, μέρα και νύχτα, και σας απαλλάσσει από κάθε ενόχληση, χωρίς να κάνετε τίποτα. Απλά το τοποθετείτε και το ξεχνάτε!!!

Εσωτερική απολύμανση

Η διαδικασία αυτή, λειτουργεί μεν όπως και η απεντόμωση, όμως έχει κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά και κάποιες άλλες ιδιότητες που δεν μπορούν να υπάρξουν με τη χρήση του απλού ψεκασμού. Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι αυτή η μέθοδος είναι ίσως η μοναδικά, μαζί με τη χρήση του τζελ, για την αντιμετώπιση των κατσαρίδων & άλλων μεγαλύτερων εντόμων

Εξωτερική απολύμανση

Η εξωτερική απολύμανση με ψεκασμό χώρων και τοποθέτηση τζελ, σε ειδικά σημεία, είναι και αυτή μια κάπως πιο πολύπλοκη διαδικασία και απαιτεί έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, γιατί εκεί υπάρχει η ανάγκη να βρει κανείς τα πλέον ‘θερμά’  σημεία και να επέμβει με τον κατάλληλο τρόπο, για να έχει αποτέλεσμα η εφαρμογή. Συχνό φαινόμενο οι αποτυχημένοι ερασιτεχνισμοί!!!

Εξολόθρευση τρωκτικών

Τα τρωκτικά είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Ο τρόπος αντιμετώπισης τους είναι διαφορετικός. Οι νέες μέθοδοι που έχουν επικρατήσει, είναι αυτές του ‘ταϊσματος’. Τα τρωκτικά κρύβονται σε πολύ μικρές οπές και η προσέγγιση της φωλιάς είναι αδύνατη. Τα ειδικά συνεργεία τοποθετούν τροφή μέσα σε ειδικές ταϊστρες, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.’

Απεντόμωση εσωτερικού χώρου

Εντομοαπωθητικά spray απεντόμωση απολύμανση χώρων apentomosiΗ απεντόμωση εσωτερικού χώρου γίνεται με αντλία χαμηλής πίεσης, χαμηλά στο πάτωμα και στη βάση των τοίχων, μέσα στα ντουλάπια εδάφους, γύρω από τα είδη υγιεινής και όπου υπάρχουν σκοτεινά και κλειστά σημεία, όπου μπορεί να φωλιάσουν έντομα μυρμήγκια ή κατσαρίδες. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι αυστηρά μη τοξικά, απολύτως ασφαλή, ελεγμένα και με την έγκριση του Ε.Ο.Φ.

Απεντόμωση εξωτερικού χώρου

Εντομοαπωθητικά spray απεντόμωση απολύμανση χώρων exoteriki apolimansiΗ απεντόμωση των εξωτερικών χώρων είναι μια παρόμοια διαδικασία, που όμως απαιτεί άλλου είδους εξοπλισμό και διαφορετική μέθοδο. Γίνεται με αντλίες υψηλής πίεσης, με εντελώς διαφορετικά φάρμακα και επηρεάζεται σαφώς από τις καιρικές συνθήκες, (πχ είναι αδύνατον να εφαρμοστεί υπό βροχή!!!). Εννοείται πως και αυτή η εφαρμογή γίνεται από έμπειρο απολυμαντή και με όλες τις προφυλάξεις

Συντήρηση του χώρου με spray

dispenser apolimansisΟ ψεκασμός του χώρου σίγουρα δημιουργεί για τα έντομα ένα αφιλόξενο περιβάλλον, ενώ θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να χαθεί η ενέργεια των υλικών με τα οποία κάναμε την απολύμανση. Όμως όπως και να έχει, με το πέρασμα του χρόνου, όλο και κάποια έντομα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο καλύτερος τρόπος για να μη ξαναδούμε έντομα στο χώρο μας, είναι η μόνιμη χρήση μιας συσκευής αυτόματου ψεκασμού, (Dispenser), που σε τακτικά χρονικά διαστήματα, κάνει πολύ μικρά ψεκάσματα, με απολύτως ασφαλές υλικό. Υπάρχουν διάφορα φυτικής προέλευσης υλικά που αφορούν όλα τα είδη των εντόμων, ώστε να επιτευχθεί μια πλήρης και απόλυτη καθαρότητα και ένα περιβάλλον υγιεινής και ασφάλειας με πάρα πολύ μικρό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερη πληροφόρηση.

Αντιμετώπιση τρωκτικών

rat trupΊσως το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!!! Στο Παρίσι για παράδειγμα βγαίνουν από όπου βρουν τρύπα, σε τέτοιο σημείο που η ζωή έχει γίνει ανυπόφορη και προβληματική, αφού ροκανίζουν μέχρι και τα καλώδια ρεύματος του metro και τα καλώδια των φωτεινών σηματοδοτών, προκαλώντας τροχαία ατυχήματα!!! Αυτό γίνεται επειδή έχει διαταραχθεί η τροφική αλυσίδα και επειδή τα τρωκτικά είναι πανέξυπνα και προσέχουν. Με ειδικά συνεργεία και κατάλληλες μεθόδους, δεν αφήνουμε τρωκτικό στο χώρο σας, ούτε για δείγμα. Χρησιμοποιούμε κυρίως ειδικές κρύπτες φαγητού, απαλλαγμένες οσμών και επιτυγχάνουμε όχι τη θανάτωση αλλά την ταρίχευση των τρωκτικών, για να μη μολύνουν το χώρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερη πληροφόρηση.

Εντομοαπωθητικά spray απεντόμωση απολύμανση χώρων

Εντομοαπωθητικά spray απεντόμωση απολύμανση χώρων

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

[mailpoet_form id=”1″]