Αρώματα χώρου σπρέϊ aquavelva άμεσης απόδοσης

Οι χώροι για πολλούς και διάφορους λόγους πρέπει πάντα να είναι αρωματισμένοι. Το άρωμα σε ένα χώρο ξυπνάει μνήμες και συναισθήματα και λειτουργεί ως ένας συναισθηματικός σύνδεσμος μεταξύ του ατόμου και του χώρου.

Τα αρώματα συνήθως μας έλκουν, όμως η λάθος επιλογή ενός αρώματος μπορεί και να μας απωθήσει! Επειδή η δύναμη του αρώματος επάνω στο συναίσθημα, και άρα στη διάθεση, είναι μεγάλη, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε ώστε ο χώρος μας να μην είναι μόνο αρωματισμένος. Το σωστό άρωμα και η σωστή ένταση είναι τα στοιχεία που δίνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα!!! Άρα….

  • Ποιοτικό άρωμα
  • Κατάλληλο άρωμα
  • Σωστή ποσότητα και ένταση

Αρώματα χώρου σπρέϊ aquavelva άμεσης απόδοσηςΟ μόνιμος σταθερός και διαρκής αρωματισμός του χώρου επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους. Ο πιο συνηθισμένος είναι με τις ηλεκτρικές συσκευές “dispenser”, οι οποίες ψεκάζουν το άρωμα σε απολύτως συγκεκριμένη ποσότητα και με ακρίβεια συχνότητας, ως προς το χρόνο.

Οι συσκευές εξαέρωσης αιθέριων ελαίων επίσης, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές υπάρχουν και πολλές άλλες μέθοδοι, όπως τα αρωματικά ξυλάκια, τα αρωματικά αποξηραμένα φύλλα λουλουδιών, τα αρωματικά κεριά κ.α. Όμως πολλές φορές ο χώρος μας μπορεί να χρειαστεί κάτι διαφορετικό για κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τι μπορούμε να κάνουμε τότε;

Τότε είναι η στιγμή του κλασικού spray χειρός. Της μεθόδου που προϋπήρχε των dispenser και των συσκευών εξαέρωσης και που θα υπάρχει πάντα μιας και η χρήση του θα είναι πάντα αναγκαία και απαραίτητη!

Και αυτό γιατί σε όλους του χώρους κατά καιρούς δημιουργούνται ειδικές συνθήκες, που η κατάσταση του συστηματικού αρωματισμού, δε μπορεί να καλύψει. Όταν για παράδειγμα καεί κάτι και υπάρξει στο χώρο έντονη η μυρωδιά του καμένου, όταν χυθεί κάποιο υγρό που επίσης εκλύει άσχημη οσμή, ή ακόμα και όταν κάποιο άλλο έντομο άρωμα, που όμως δεν είναι της αρεσκείας μας, βρεθεί στο χώρο και θέλουμε άμεσα να καλύψουμε.

Γι’ αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους το άρωμα σε spray υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Εμείς στην aquavelva παρακολουθούμε τις ανάγκες και καθορίζουμε τις εξελίξεις, για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, καλύπτοντας τις ανάγκες σας, πριν καν δημιουργηθούν!!! Στην aquavelva.gr έχουμε λύσεις για όλα!!!

Διαλέξτε μέσα από μια ατέλειωτη ποικιλία αληθινά ποιοτικών αρωμάτων, από διάφορες κατηγορίες, το άρωμα που ταιριάζει στην εποχή στην περίσταση, στο συγκεκριμένο χώρο και κυρίως στο χαρακτήρα και τη διάθεσή σας!

Εμπιστευθείτε στη aquavelva.gr τον αρωματισμό του χώρου και βάλτε μας στο σπίτι σας, στο κατάστημά σας και στη ζωή σας. AQUAVELVA.GR η πρώτη σας επιλογή!!!

Αρώματα χώρου σπρέϊ aquavelva άμεσης απόδοσης

Αρώματα χώρου σπρέϊ aquavelva άμεσης απόδοσης

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

[mailpoet_form id=”1″]