Αρώματα χώρου dispenser αυτόματου ψεκασμού

Αρώματα χώρου dispenser αυτόματου ψεκασμούΈνα μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο, πρόβλημα που υπήρχε πάντα στο θέμα του αρωματισμού των χώρων, ήταν πως για να διατηρείτε το άρωμα, θα έπρεπε κάποιος να ψεκάζει κάθε λίγη ώρα. Αυτό όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι πρακτικά αδύνατον με δεδομένο ότι οι άνθρωποι έχουν κι’ άλλα πράγματα να κάνουν, απ’ το να ασχολούνται συνέχεια με αυτή τη δουλειά!

Εδώ και χρόνια όμως το πρόβλημα λύθηκε, χάρη στις συσκευές αυτόματου ψεκασμού, τύπου dispenser, όπου ψεκάζουν σε χρόνο που εμείς ορίζουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις ανάγκες του χώρου. Έτσι υπάρχουν συσκευές που ψεκάζουν κάθε 5, 10 και 15 λεπτά, ή κάθε  9, 18 και 36 λεπτά κλπ.

Βέβαια η πιο εξελιγμένη μορφή τους είναι οι πλήρως προγραμματιζόμενες, όπου εκεί μπορούμε να ρυθμίσουμε εμείς ακριβώς κάθε πόσα λεπτά θα γίνεται ο ψεκασμός, χωρίς κανέναν περιορισμό, αλλά αυτές οι συσκευές διαθέτουν και άλλου είδους προγραμματισμό που μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε αν θέλουμε το άνοιγμα και το κλείσιμό της, πχ να ξεκινάει να ψεκάζει στις 8 το πρωί και να σταματάει στις 10 το βράδυ. Αυτό είναι πολύ καλό για επαγγελματικούς χώρους, αφού κάποιες ώρες παραμένουν κλειστοί, οπότε ο ψεκασμός αυτές τις ώρες θα ήταν μια άσκοπη σπατάλη! Για τον ίδιο λόγο υπάρχει και ο προγραμματισμός των ημερών που αυτές οι συσκευές λειτουργούν. Μπορεί δηλαδή κάποιος να τις προγραμματίσει να λειτουργούν τις καθημερινές για κάποιες ώρες, ενώ τα Σάββατα και τις Κυριακές να μη λειτουργούν καθόλου.

Όλες αυτές οι ευκολίες έλυσαν το πρόβλημα και κατέστησαν αυτόν τον τρόπο αρωματισμού των χώρων, σαν κυρίαρχο. Οι εννέα στους δέκα ανθρώπους που επιθυμούν ένα περιβάλλον αρωματισμένο, προκρίνουν αυτή τη μέθοδο. Αυτό φυσικά είναι και το στοιχείο που μας οδηγεί στο να φτιάχνουμε αρώματα spray γι’ αυτές τις συσκευές, σε μεγάλη ποικιλία, με εξαιρετικής ποιότητας πρώτε;ς ύλες και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, κερδίζοντας κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς αυτής. Σήμερα η aquavelva.gr είναι ο κυρίαρχος σε όλο το χώρο, κατασκευάζοντας αρώματα για spray χειρός, για συσκευές dispenser, για συσκευές εξάχνωσης κ.α.

Στη σελίδα μας “αιθέρια έλαια και αρωματοθεραπεία” μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και για τα αιθέρια έλαια, τα οποία χρησιμοποιούνται και αυτά κατά κόρον για αρωματισμό χώρου, χρησιμοποιούνται όμως και για αρωματοθεραπεία, είτε εισπνεόμενα, είτε αναμεμειγμένα με κάποιο έλαιο βάσης, για χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ, αλλά και για ένα σωρό άλλες χρήσεις

Διαλέξτε μέσα από μια ατέλειωτη ποικιλία αληθινά ποιοτικών αρωμάτων, από διάφορες κατηγορίες, το άρωμα που ταιριάζει στην εποχή στην περίσταση, στο συγκεκριμένο χώρο και κυρίως στο χαρακτήρα και τη διάθεσή σας! Εμπιστευθείτε στη aquavelva.gr τον αρωματισμό του χώρου και βάλτε μας στο σπίτι σας, στο κατάστημά σας και στη ζωή σας. AQUAVELVA.GR η πρώτη σας επιλογή!!!

HomeDispenserSprayAromatherapyΑρωματικά κεριάΑπεντόμωσηΕπικοινωνία

Αρώματα χώρου dispenser αυτόματου ψεκασμού

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα μας. Συμπληρώστε τη φόρμα